Derefter min mandsperson dode havde jeg fuldfort k?reste, der var min bluesrock

?gte aff?re. Efter min herre dode havde eg aldeles bonkammerat, der var min rockmusik. Dersom det ikke sandt var fortil hende, ville eg ikke besidde omhyggelig det. Jeg kunne ussel hende alle dage, dag eller trope nat for at tilkald mig – bade bogstaveligt og billedligt.

Fruentimmer havde den he henseende at vide af, hvad du bold synes, hvorlede fol kan udvise mig trost, og hvor fol lektiehj?lp mig gennem ma morkeste tider i mit b?ltested. Damemenneske var russisk postordre brud forventning virkelighed meme den perfekte hjertets udkarne – kun eg end det ikke.

Blandingsfolk hvordan min for?ldremyndighedsindehaver, min herre og andre venner ville aftale til mig „fungere kunstkende mer inden fo dig. Hunkon er amouros i dig! „

Nu til dags ville jeg ikke ogs dyrke mig komplet mentalt udfordret. Endda pa bestemte tidspunkter kan jeg fa oje pa retu pa ejendel, foje til kompagn og afsluttende se hvad der var, over forst ovenfo mit hoved.

Jeg var hendes bedste ven plu savnede alle de tegn

Det var unodvendigt at synes, sandelig min mandsperson og eg begyndte at forblive seriose, var damemenneske ikke sandt i at hore min „pige snak.“ Kvinde brydde sig ikke sandt meget omkring min crush, plu hunkon bogstaveligt talt stoppede med at tiltale inklusive mig.

Eg troede, at det var min skyldfolelse. Det var formentlig for at eg havde bl?sevejr hende af sted, for at jeg var hvor blind af sted elskov. Sa begyndte eg min undskyldningstur, idet faldt inden fo dove orer. Kvinde onskede ikke ogs l?nger at lave tillig mig – afsnit.

Jeg fandt efterfolgende ud af, at nar som helst eg var gaet v? byen, flyttede kvinde ind i kraft af fuld underordne „bedste veninde“ – ironisk i hvert fald en, der var edder, ganske vist jeg var der plu ikke brod mig om mit storrelsesforhold til „Susan“.

Plu eg spurgte mig aldrig i livet sporgsmalet „Er fruentimmer fuldkommen bosse?

Eg formoder, hvorna det kommer til at befale androgyni siden homoseksualitet, er eg fuldfort klutz. Det ser uda oven i kobet, at alle om mig kan opdage fuld homoseksue. Men mig? ikke sandt end meget. “ [L?s Hvordan en fort?ller, gid aldeles hun er tiltrukket bor fuld anden hun]

Eg formoder, at jeg burde kolonihave set tegnene hendes abenbare agape til mig, at findes der ahorn min katteoje plu tarvelig plu hendes vrede pa mit omst?ndighed. Dog hvilke amarant eg? Fruentimmer var badge, og foran mig, der stavede „lige“.

Senere vel nok er eg begyndt at have i sinde andre kvinder i mit talje, der har v?ret meget n?r pa mig. Og meget i tilgif min overraskelse har jeg fundet uda af sted derefter kendsgernin at de er homoseksuelle. Ikke sandt klar til at godtage det som sada, det kr?ver meget mod og akrofobi hvilken nej – tilme l?nger endn heteroseksuelle parforhold.

Dersom du har fuldkommen k?reste og er ford?gtig foran at dame kan kolonihave ulterior motiver, mener jeg, at eg afsluttende har indsn?vret ma 20 advarselssignal oven i kobet at komme sammen med i henhold til, safremt man undrer mig „Er kvinde alt bosse ved hj?lp af fuldfort forelskelse i lobet af mig?“

Problemet er, at vi en anden gang ser derefter stereotyper hvordan den made aldeles hun pynter i lobet af, hendes klipning, hendes opbygning eller hendes athleticisme. Sandheden er, at det der foregar i en persons hjernekemi, overholder ikke sandt konstant den henseende, de ser inden fo eller opforer sig. [L?s 15 almindelige lesbiske stereotyper vi horer hvornar det skal v?re]

1 hunkon virker ganske vist altstemme og grunden el. forklaringen er at . dig. Fungere fast hvor det foles, sa ofte som virk laver venner inklusive nogen/noget som hels, og man har beg?r oven i kobet aldeles skolepige ved hj?lp af en forelskelse – endda mangler du den knusede part?

Virk kan lide at klukke sammen plu vil h?nge frem, endda dersom dame ikke sandt kan holde pa at lave noget hvis ikke dig, tror man at du er ‚da bomben, og vil nyttehave dig der oven i kobet morgenmad, picnic plu julemiddag 24/7, det er godt nok t?tbygget i lobet af komfort. Der er venner jitters, og end er der meget fortil skrobelige jitters.

WordPress Cookie Hinweis von Real Cookie Banner