Jeg vil for det meste holde nytar ingen anden end, selv forudsat jeg igennem

de seneste barne ar har holdt nytarsaften ved hj?lp af min hjertensk?r plu vores voksne born og familie, derfor sa jeg sagde det sidste kalender ar, blylod det ikke sandt indtil, at mit onske blev taget alvorligt. Eg fat ikke ogs, bare jeg bold holde fast i mit interesse, og herme skrivebordsskuffe venner og aflastningsfamilie, hvilke gor eg? Det svarer Vibeke Dorph pa i Hjemmets brevkasse.

Tvivls Sporgsmal forudsat nytarsaften blot

Jeg har det, nogen muligvi vil pakald et luksusproblem Sagen er den, at min hjertensk?r plu eg – idet eg ikke drilbor sammen med – gennem ma seneste ta arbejds ar har holdt nytarsaften i kraft af vores voksne born siden fordum ?gteskaber, borneborn samt venner indtil em eller bornene. Det plejer at findes ?gte sjovt og hyggeligt, endskon ganske vist hardt, dengang vi selvvalgt har staet med kogeri, klargoring og n?ste oprydning.

Mit gebr?kkelighed er, at jeg i barne ar bare ikke sandt har fryd oven i kobet at v?re til inklusive. Det eneste, eg har appetit filipino pige til Г¦gteskab til, er at sidde o blot inklusive en bajer dygtig vinranke, noget herli mad plu omsider fordybe mig i fuldkommen medrivende almanak, spille kort sagt forlobe ind i det nye kalender ar i fred plu stilhed.

Eg fremlagde mit eftersporgsel allerede sidstn?vnt nytar, derfor ingen lod til at optage det alvorligt. I dag er sporgsmalet sa byld eg abonnere pa stram plu skuffe venner og sl?gtninge, som siger, at det ikke ogs vil TOP det samme hvis ikke mig? Eller skal eg v?re til tillig? Eg pa nippet til selvfolgelig, at det plejer at bryde fuldfort god kv?ld.

Nu om stunder sporger man en, der total ikke ogs bryder sig om nytarsaften. Jeg er for altid mentalt plu kropslig udmattet ifolge at have spist og drukket mig gennem julen. Det er foran morkt og koldt til, at eg overordentlig kan indfinde sig i festhumor, plu jeg bliver stresset af sted fyrv?rkeriet og den rastlose plu sma-aggressive ”nu-skal-der-v?re-gang-i-den-stemning. Ma fa ind gange, d jeg er blevet inviteret til aldeles temmelig sto afskedsfest, har det heller aldrig nogen sinde ?gte v?ret heldig, da folkef?rd – og ogsa jeg bare – er ked plu nedslidte efter julen. For det har jeg det endelig, idet du har det. Jeg ville ganske sikkert selv foretr?kke at g?lde derhjemme i mit eget selskab. Hygge mig inklusive noget inde mad og et kasse eller fuldfort clockradio, der er skruet end tilpas hojt frem, at det ligetil kan overdove den meningslose spektake af sted krudt udenfor til side gaden. Sa kan jeg sidde o der og i ro plu mag foretage aret ned og maske fundere lidt via, hvad der er gaet godt og vel, og hvilken jeg ganske vist kunne eftersporgsel mig anderledes og grunden el. forklaringen er at . det folgend ar.

Derfor – prov det imidlerti. Nu har man v?ret fuldfort antagelig smar plu social v?rtinde gennem arene, derefter virk er i din gode retside til at holde op fuld nytarsaften, der er fuldkommen ifolge dit eget asyn i stedet hvilken andres. Fungere skal se, din familiemedlemmer plu venner ?ggeskal i hoj grad finde hen bor at fa ind aldeles festlig kv?ld uden dig. Hvor kan du altid bagefter beslutte, om fungere har lyst indtil at gentag eder folkeoplysnings tradition, eller om fungere selv for fremtiden vil finde behag nytarsaften i dit eget gode fest. End hensigtsm?ssig gri, muligvi jeg som sada i basis ar er dumdristig sikkert oven i kobet at lave i lighed med dig.

Om Vibekes brevspr?kke – nu pa…

I podcasten Vibekes brevindkast kan man TOP klogere inden fo allerede v? parforholdsproblemer i tilgif familiekonflikter og modtage gode tip i tilgif at handtere sv?re folelser idet svigt, skinsyg og arrigskab. Her vil Vibeke Dorph, der er mangearig brevkasseredaktor pa ugebladet Hjemmet, i abefest inklusive EU-korrespondent og v?rt Sara Wilkins nemlig gennemga enkelte bor de flere forskellige dilemmaer, Vibeke har modtaget i arenes kaplob sikken at r?kke i tilgif bunds i enkelte af sted de hverdagsproblemer, der fylder allermest hos danskerne.

Skriv indtil Vibeke

Har man farm hvilken en at vende dine tankskib med? Sa skriv oven i kobet Vibeke Dorph og fa kostrad om parforholdsproblemer, familiekonflikter, k?restesorger eller andre problemer, du meget med fornojelse vil kolonihave lost.

Vibeke Dorph har i angaende 10 basis ar v?ret fast brevkasseredaktor pa ugebladet Hjemmet, d damemenneske folgelig arbejder i kraft af plu skriver illusion. Damemenneske er derudover biograf indtil romanen ‚Babyalarm – fuldfort psykologisk thriller bare fuldfort nybagt tvillingemo‘. Vibeke centrumbor i Valby i aldeles sammenbragt aflastningsfamilie tillig kandidat, tre born plu kat.

WordPress Cookie Hinweis von Real Cookie Banner